Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, BB Erzurumspor'un ligden düşürülmeye çalışıldığını ileri sürerek, hakemlerin yanlış kararlarla takımın kaderiyle oynadıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig'de daha önceki iki maçta da Erzurumspor'un hakem kararına yenik düştüğünü ifade eden Hüseyin Üneş, “Bugünkü maçta hakem Özgür Yankaya maçı katletti. Verdiği yanlış kararlar neticesinde bu takımı yenildi. Yazıktır, günahtır. Var uygulaması ne kadar doğru olsa da başında ki hakemler yanlış kararlar verdiği sürece varın bir anlamı kalmıyor” dedi.
ESOB'tan moral ziyaretiErzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu, BB Erzurumspor’a moral ziyaretinde bulundu.
'Galibiyete ihtiyacımız var'Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, galibiyete daha fazla ihtiyacı olan tarafın kendileri olduğunu söyledi.
Şampiyonları belli oldu20-24 Şubat tarihleri arasında Erzurum Palandöken'de düzenlenen Koç Spor Fest Kış Oyunları'nda birinci gün düzenlenen Snowboard Büyük Slalom kategorisindeki yarışlarda Türkiye Şampiyonları Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi oldu.
EYOF'da tarihi başarıErzurumlu Furkan Akar, Bosna Hersek'in Saraybosna kentinde yapılan EYOF 2019'da Türkiye'ye 1 bronz, 1 de gümüş madalya kazandırarak önemli bir başarıya imza attı.